Monday, March 14, 2011

Macarons datang lah kepadaku ♥




Hari tu ade bace belog dni pasal macarons

Ida sebenarnya mmg da lama teringin sangat nk makan mende comel nih!hee
Dni post gambar macarons yang colorful nih
Lagi lagi lepas tengok blog dni
ku tidak tahan melihatnya.TIDAKKKK!
Dni promote suruh beli kat Dalissa Sweet Treat
Ida dah tengok dan akan order suatu hari nanti.hehe



♥ ♥ ♥ ♥ ♥


BESTNYERRRRRRR!!!
nak pilih mcm nih.. =DDD


cik dni xnak banje kite ke? *buat muke seposen*

=DDDDDDD



8 comments:

  1. ida lanje dni 100 kotak pelissss hehehe lariksssss

    ReplyDelete
  2. Noremy: nmpak sedap kn..wee
    Dni: ida pn larikkssss :D

    ReplyDelete
  3. kalerful la...tapi takut gak nak makan...haha

    ReplyDelete
  4. sama lah.. i pun dah lama teringin nk macaroon ni.. tp tak kesampaian lagi =_=

    ReplyDelete
  5. sedap nya. dah ramai bloggers yang post pasal macarons ni. ingat nak try tapi tak berkesempatan lagik.

    ReplyDelete
  6. tak jumpa box untuk follow pun. ada ke ?

    ReplyDelete
  7. salam..
    singgah..
    tak tau nak komen apa

    ReplyDelete