Thursday, March 24, 2011

Contest Gambar Pets Paling Comel


Hye hye hye!
Kali ni Ida nak masuk Contest Gambar Pets Paling Comel .
Ida sebenarnya da lame gak bela guinea pig ni.
cume tak berkesempatan nak cite dlm blog..hee
Nih baru nk cite.. :D

Tgk gambar dari kiri, baby phat, kinikuman dan kimora

Cik wani, nih pets ida nak perkenalkan diri dorg kat Cik wani..hihi ^^

Baby phat :-
Saya seekor guinea pig jantan sejati!
Saya suka makan makan dan makan :D

Kinikuman :-
Hello, nama saya cute kan? :D
Saya jantan dan hobi saya cari gadoh dengan Baby Phat yg gemok tuh.. =,=

Kimora :-
Sayalah yang paling hensem sekali!
Sbb bulu saya lebat :D
Saya suka main kejar2 dalam cage..hehe



sape2, nak join boleh klik banner kat atas nih!
Ida nak tag 3 blogger nih :)

Ardinihumaira
http://www.ardinihumaira.com/
Cik ailebiu
http://www.ailebiu.com/
Yuhanis Shazlini
http://maxmanis.blogspot.com/




p/s jangan gelak bila tgk nama dorg yg comel 2..haha

7 comments:

  1. nama tak senonoh. guinea p** tapi alahai, comeinya ^___^.

    ReplyDelete
  2. guinea pig ni menatang apa?

    ReplyDelete
  3. wah...pandai bebaris ek..hihi..comel...thks join.gud luck ! :)

    ReplyDelete
  4. ni mesti suke tgk kimora : life in fab lane kan? haha jenama baby phat pon ada..eheheh comel

    ReplyDelete
  5. alaaa yg coklat tu comel sgt. ingatkan hammy...binatang ni tak haram ke? sorry, sbb dgr belakang tu ada ;pig' tu yg wonder. hehe

    good luck.

    ReplyDelete