Sunday, December 19, 2010

Business :D

Ida dah bukak kedai baru..bkn ida sorang, ade la business partner..hehe
kalo nk tengok boleh like page nih kat facebook (Fashionista Shop) :)
Antara yang menarik di kedai saya!hee

Babydoll top..bawah dia corak polka dot.cute sgt.. ;)
Yang nih RM28 sahaja :)


Puffy Cardigan, RM43 je :)

Mintak tolong kawan jadi model baju..
Dia comel kan? ;)

p/s sorry busy dgn kolej..xdpt nk update blog.. :(


13 comments:

  1. ida.. puffy cardigan tu cantik la.. ada stock tak.. nakkk :D

    ReplyDelete
  2. gud luck wit da bizness...hehe
    aah skrg ella pown busy..

    ReplyDelete
  3. anisa : terjah cpat :D
    fathiah : aah..hehe
    mirra: de..msg I kt fb babe :)
    ella: tq
    dni : tq :)

    ReplyDelete
  4. eh baru tengok due baju pon dah macam rambang mate O.o~

    ida dduk kt mane?? background gamba mcm putrajaya je.. ke slh eik..? :P

    ReplyDelete
  5. gudluck dear :) waa senang camni leh order kat u je kan hehehe

    ReplyDelete
  6. wow kin loded lah pas ni...hehehe

    ReplyDelete
  7. dear!
    ada.. dah lama dni letak dalam colum happy together ^__^
    yang tu untuk blogger yang memang closed dengan dni. check tau ;) hehe

    ReplyDelete
  8. hai ida ! dah lama tak singgah blog pink ni :) hah , kiter dah like :) nanti boleh usha :)

    ReplyDelete